You are currently viewing Case noi de vanzare

Case noi de vanzare

Anul 2022 vine cu o confirmare cât mai vizibilă a trendului – oamenii tind să se mute de la apartament și (implicit) de la viața la oraș, la case din zone rurale sau limitrofe. Tot mai multi români decid să se mute de la oraș la sat din cauza agitației urbane și pentru viața mai ieftină de la țară, în condițiile în care tendința la nivel mondial este de urbanizare, cele mai avansate fiind statele nordice din Uniunea Europeană, cu un procent de urbanizare de peste 70-80%.

Totuși, care sunt motivele concrete pentru care lumea se mută la casă? Cele mai întâlnite răspunsuri au fost următoarele:

· Ai parte de mai multă liniște;

· Aerul este mai curat;

· Spațiul este (în general) mai generos;

· Peisajul natural din zonă;

· Posibilitatea de a sta în aer liber, a grădinării etc.

Cu toate acestea, ce oferă real niște case noi?

Pentru început, putem aduce în discuție un confort suplimentar. Stând la casă, șansele de a te deranja un vecin care dă cu bormașina la ora 07:00 scad considerabil. De asemenea, problemele legate de spațiu nu vor fi cele care te vor afecta cel mai mult. Casele sunt mai spațioase decât apartamentele, iar pe lângă există și o curte a casei în care se pot instala diferite spații de relaxare, astfel încât confortul să se simtă la un nivel cât mai mare.

În altă ordine de idei, locuitul la casă ne permite, spre bucuria copiilor, să adoptăm noi membri în familia noastră. Animalele de companie sunt o bucurie doar dacă are cine să le îngrijească și să curețe după ele, chiar și când le ținem în curte.

Nu în cele din urmă, o casă este benefică pentru dezvoltarea copiilor. Aceștia pot face mai multă mișcare, vor sta într-un aer mai curat și sunt create condiții optime pentru apariția și unor frățiori sau surioare pentru acești copilași, viața la casă fiind mai puțin stresantă din cauza lipsei zgomotului urban, a condițiilor de stres oferite de traficul intens etc.

Urmând acest trend, www.proiecte-rezidentiale.ro vine în ajutorul vostru și v-a pregătit o multitudine de case noi de vânzare, de la cei mai iubiți dezvoltatori imobiliari.

Astfel, platforma noastră vă oferă o gamă variată de case noi de vânzare, sau chiar vile de vânzare, în cele mai căutate zone. Apelând la secțiunea „Case/Vile”, vei descoperi o multitudine de oferte de case, în zonele tale preferate, care să te facă să spui „Da, mă mut la casă!”. De exemplu, dacă ne raportăm la județul Iași, accesând platforma o să găsim o varietate de case noi în zona Bucium, Rediu, Dancu și altele. Accesează www.proiecte-rezidentiale.ro și caută ce ți se potrivește!