You are currently viewing Apartament 2 camere

Apartament 2 camere

Apartamentele reprezintă un punct de intrare excelent pe piața imobiliară din România. Ca achiziție sau investiție inițială, veți dori un apartament mai mic. Asta înseamnă, de obicei, un dormitor simplu sau maxim două.

Care dintre ele oferă cele mai mari beneficii?

Cumpărarea de proprietăți este întotdeauna o investiție semnificativă. În mod clar, va exista întotdeauna o diferență de preț între apartamentele mai mici și cele mai mari. În general, două dormitoare vor costa în medie cu 13% mai mult decât unitatea echivalentă cu un singur dormitor. Cu toate acestea, aceste estimări sunt influențate foarte mult și de zona în care se află imobilul.

Lăsând la o parte cheltuielile, trebuie să luați în considerare beneficiile achiziționării unei proprietăți cu două dormitoare. Aceste beneficii sunt:

1. Mai mult spațiu de lucru în viitor

Acesta este evident, dar trebuie precizat. Indiferent dacă sunteți singur sau în cuplu, cumpărarea unei proprietăți cu două dormitoare înseamnă că apartamentul dumneavoastră poate găzdui mai multe persoane. De exemplu, poate doriți să întemeiați o familie și să aveți copii, pe care un imobil cu două dormitoare îi poate găzdui. Prețul de intrare poate fi mare, dar vă poate scuti de procesul perturbator de a cumpăra o proprietate mai mare în viitor.

2. Un dormitor suplimentar are potențial de câștig

Un dormitor suplimentar oferă o oportunitate de a face bani, mai ales în această epocă a închirierii de vacanță pe termen scurt, prin venituri din închiriere. Dacă aceasta nu este preferința dumneavoastră, puteți cere familiei sau unui prieten să se mute cu dumneavoastră. Acest lucru vă poate ajuta cu rambursarea ipotecii asupra apartamentului. Mai ales odată cu ascensiunea Airbnb, un al doilea dormitor vă poate oferi o oportunitate semnificativă de venituri suplimentare din chirie. Nu doar din punct de vedere al rentabilității, apartamentele mai scumpe cu două dormitoare tind să se aprecieze mai mult în comparație cu apartamentele cu un dormitor. Din acest motiv, apartamentele cu două dormitoare sunt mai valoroase în comparație.

3. Puteți rămâne într-o zonă dorită mult mai mult timp

Cu cât ai mai mult spațiu, cu atât poți sta mai mult în cartierul dorit. Știi cât de greu este să găsești o locuință în cele mai dorite cartiere din România. Și un motiv foarte comun pentru a te muta dintr-un apartament include nevoia de mai multe dormitoare. Când cumpărați o proprietate, gândiți-vă unde v-ați dori să fiți peste cinci ani. Acest lucru vă va permite să luați o decizie mai bună de cumpărare. Dar dacă vrei să stai mai mult în cartier, alege un apartament care poate găzdui schimbări.