You are currently viewing Apartamente dezvoltatori

Apartamente dezvoltatori

Odată cu afluxul de cumpărători de proprietăți pe piață care caută mai mult decât o casă, dar și un mediu sigur și un stil de viață activ, dezvoltările imobiliare au crescut considerabil în România. Dacă doriți să achiziționați mai mult decât cei patru pereți și un acoperiș deasupra capului, precum și să evitați orice costuri suplimentare – atunci cumpărarea de la un dezvoltator imobiliar este cea mai bună opțiune atunci când alegeți să fiți proprietar de locuință.

Am prezentat mai jos cele 3 motive pentru care ar trebui să luați în considerare cumpărarea de la un dezvoltator imobiliar:

Economisiți bani;

Cumpărarea direct de la un dezvoltator imobiliar are o serie de beneficii financiare, care nu numai că vă vor economisi bani, dar vă vor permite să achiziționați o proprietate mai nouă și, eventual, mai mare. Una dintre modalitățile prin care cumpărătorii economisesc bani este faptul că nu trebuie să plătească taxe de transfer, deoarece nu există un proprietar anterior. Un alt cost ascuns scutit este TVA-ul. Prețul de achiziție al proprietăților în dezvoltare include deja TVA, astfel încât prețul pe care îl vedeți este prețul pe care îl plătiți.

Fără agenții intermediare;

Atunci când cumpărați direct de la dezvoltatorul imobiliar, nu există agenți externi, ci tratați cu agenții de vânzări interni ai dezvoltatorului. Acest lucru nu numai că elimină costurile suplimentare, dar previne apariția unor erori de comunicare. Fără un intermediar, nu există posibilitatea de a face greșeli, întârzieri și opinii părtinitoare, deoarece agenții dezvoltatorului vor avea în vedere cele mai bune interese ale cumpărătorului.

Este folosită cea mai recentă tehnologie și tendințe;

Cei mai mulți dezvoltatori imobiliari doresc să facă din imobile un cămin încă de la început și includ adesea o serie de electrocasnice pentru a vă facilita mutarea. Un avantaj al acestei oferte tentante este că veți avea electrocasnice noi, de calitate și eficiente din punct de vedere energetic, care vă vor dura mult timp. Pe lângă tehnologia de ultimă generație, dezvoltatorii imobiliari colaborează adesea cu arhitecți și designeri de interior experți pentru a se asigura că fiecare locuință dispune de cele mai noi tendințe, culori și finisaje. Astfel, nu va fi nevoie să renovați prea curând.