You are currently viewing Site imobiliare

Site imobiliare

Imobiliarele suferă o schimbare semnificativă în acest moment, iar tehnologiile sunt motorul principal al acestui proces. În ultimii ani, piața imobiliară la nivel mondial a fost în întregime în mâinile agenților imobiliari.

Astăzi, 93% dintre cumpărătorii de case folosesc site-uri web imobiliare atunci când caută o casă. Doar 7% au spus că nu au folosit niciun site online în timpul vânătorii lor de casă. Așa că aproape întreaga industrie s-a mutat online.

Este o schimbare grozavă și întrebarea „care sunt cele mai căutate beneficia la un apartament de pe un site de imobiliare?” apare în mod natural. În acest articol, vom explora 2 din aceste beneficii. Sunt multe de acoperit, așa că să începem!

1. Oferă opțiunea de a adăuga un coleg de cameră

A avea un apartament cu două sau mai multe dormitoare poate fi costisitor, în funcție de zona în care vrei să locuiești. Dacă locuiești singur și prețul apartamentului tău devine puțin mai mare decât poți suporta, a avea un apartament cu mai multe dormitoare vă deschide oportunitatea de a aduce un al doilea coleg de cameră. Având aceasta ca opțiune, chiriașii se pot simți în largul lor atunci când fac pasul financiar în închirierea unui apartament în comparație cu o garsonieră sau un apartament cu un dormitor.

Alternativ, dacă intenționați să locuiți cu un coleg de cameră și vă gândiți să împărțiți un apartament cu un dormitor pentru a economisi bani, vă recomandăm să discutați

extinderea la un apartament cu două dormitoare. Deși acest lucru poate însemna mutarea într-o clădire care nu are toate facilitățile pe care le-ai fi sperat, a avea un dormitor desemnat în apartament pe care fiecare dintre voi să-l numească propriu va oferi o viață mult mai bună și va oferi un echilibru sănătos între cheltuieli, timp cu colegul de cameră și timp pentru tine.

2. Spațiu pentru o familie în creștere

Dacă tu și partenerul tău începeți să planificați o familie, un apartament mai mare va oferi spațiu atât de necesar pentru un pătuț, cărucior și alte articole pentru copil. Chiar dacă bebelușul își petrece primele șase luni dormind în camera dumneavoastră, va fi totuși util să aveți minimum o cameră suplimentară pentru spațiu de depozitare, deoarece veți acumula o cantitate considerabilă de îmbrăcăminte, jucării, scutece și alte articole necesare pentru cel mic.