You are currently viewing Case noi de vanzare

Case noi de vanzare

Pentru cine sunt potrivite casele de vânzare de la dezvoltator

Proprietățile de vânzare direct de la proprietar sunt potrivite pentru investitori și proprietari-ocupanți care doresc să economisească bani pe comisioanele agenților imobiliari și doresc mai puțină concurență atunci când fac o ofertă pe o proprietate. De asemenea, tind să fie mai potrivite pentru cumpărătorii cărora le place să fie mai activi cu achizițiile de proprietăți.

Chiar și atunci când cumpărătorul decide să angajeze un agent imobiliar, altfel cunoscut sub numele de agent al cumpărătorului, vânzătorii vor economisi bani, deoarece nu sunt reprezentați de un agent. Aceste economii se vor reflecta într-un preț cerut mai mic.

Semne ale identficării unui dezvoltator imobiliar foarte bun

În momentul în care întâlniți niște dezvoltatori cu următoarele caracteristici, înseamnă că sunteți pe mâini bune și puteți apela cu drag la serviciile lor:

1. Grija pentru Client – Un bun dezvoltator imobiliar are grijă de clientul lor, mai mult decât bani, scopul lor principal este să-l facă pe client fericit. Ei investesc în infrastructură pentru a fi întotdeauna disponibili la cerințele fiecărui client. Ei nu numai că își îndeplinesc promisiunile la timp, dar oferă o milă suplimentară pentru satisfacția cumpărătorului. Acest lucru duce la o bună reputație care poate fi ușor verificată online.

2. O relație bună – Dezvoltatorii de bună reputație pun mare preț în construirea unei relații uimitoare. Pentru ca proiectele imobiliare să aibă succes, dezvoltatorul are nevoie de multă expertiză. Ei trebuie să aibă o conexiune excelentă cu creditori sau bancheri, antreprenori, ingineri, marketeri, brokeri și mulți alții.

3. Creativitate – Un constructor imobiliar bun până la excelent nu se conformează cu ceea ce este convențional. Le place să experimenteze pentru a avea o nouă perspectivă. Acest lucru are ca rezultat, de obicei, o dezvoltare imobiliară mai personalizată și de vârf. Ei fac acest lucru pentru că angajează persoane creative care au un ochi să vadă ce va fi mai bine în viitor. Ei nu încetează să fie creativi folosind și folosind echipamente moderne de ultimă generație. Acest lucru va beneficia nu doar de reputația companiei, ci în primul rând de clientul care le oferă încredere deplină.