You are currently viewing Case de la dezvoltatori

Case de la dezvoltatori

Casele nou construite sunt o opțiune excelentă, indiferent dacă sunteți un cumpărător nou pe această piață și sunteți orientat spre investiții sau dacă aveți o familie în creștere și doriți să vă asigurați un climat propice pentru anii următori.

Dar există și probleme comune de care mulți cumpărători de case nu sunt conștienți atunci când cumpără o construcție nouă. Iată cele mai comune capcane și cum să le evitați – sfaturile noastre de top pentru a cumpăra o casă nouă…

Care sunt avantajele achiziționării unei case noi?

Casele noi sunt atrăgătoare pentru cumpărători din mai multe motive:

● Multora le place faptul că vor fi primii care locuiesc în proprietate.

● Costurile de reparații și redecorare ar trebui să fie minime în primii câțiva ani.

● Cumpărătorii pot alege adesea accesorii pentru a adapta interiorul proprietății după gustul lor.

● Proprietățile noi vin de obicei cu garanții.

● Dacă proprietatea este construită la standardul corect, proprietarii de case se pot bucura de costuri de funcționare și facturi la energie mai mici.

Ce este inclus într-o proprietate nouă?

Unul dintre marile avantaje ale achiziționării unei proprietăți nou-nouțe este că, de multe ori, multe dintre accesorii pentru care altfel ar fi trebuit să le achitați extra, sunt incluse în preț.

Exact ceea ce este inclus variază în funcție de dezvoltator și de ceea ce oferă. Este posibil (deși nu întotdeauna) să vă aruncați mașini de spălat sau mașini de spălat vase, precum și podele din lemn sau covor.

Regulile și reglementările de construcție de astăzi înseamnă, de asemenea, că există standarde pe care dezvoltatorii trebuie să le îndeplinească pentru a face casa cât mai eficientă din mai multe puncte de vedere.

De asemenea, trebuie să avem în vedere un aspect foarte important care nu există în momentul achiziționării unei case vechi: Cartierele noi sunt mai sigure. Locația este un factor major pe care cumpărătorii de locuințe iau în considerare atunci când aleg să cumpere case noi.

Casele noi și comunitățile de case noi sunt construite în apropierea centrelor urbane și a facilităților locale, oferind familiilor atât o casă nouă confortabilă, cât și o comunitate vibrantă. Locuința într-un cartier sigur este în fruntea minții cumpărătorilor de case, iar investiția într-o casă nouă le permite să se simtă în siguranță în casa și cartierul în care locuiesc.

Pentru cumpărătorii de case cu copii, alocarea zonelor către cele mai bune școli din zonă joacă un rol în alegerea de a cumpăra case noi. Copiii care locuiesc în case noi pot merge la școli bune și tind să aibă niveluri mai ridicate de performanță.