You are currently viewing Proiecte imobiliare

Proiecte imobiliare

Proiectul imobiliar este un plan care este întocmit la începerea unei construcții de către un specialist în domeniul architectural. Pe lângă plan, mai este nevoie și de autorizația de construcție, autorizație pentru care trebuie să se solicite eliberarea unui certificat de urbanism de la Primăria localității în care este amplasat terenul pe care se va efectua construcția. Acest certificat este un act informativ, din care puteți afla: care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un dezvoltator pentru a primi autorizația propriu-zisă și de ce acte, avize și acorduri are nevoie.


Cum îți alegi un proiect?
Exista o varietate de proiecte care pot fi accesate, dar puține sunt cele care sunt si realizate corect, analizând toți factorii de ansamblu al proiectului. Se poate observa că există proiecte rezidențiale extraordinare din punct de vedere al conceptului și construcției. Pentru a identifica un proiect imobiliar, se poate apela cu încredere la diferite platforme online, precum www.proiecte-rezidentiale.ro, care facilitează accesul oamenilor de rând la imobilul dorit si la specialiști din domeniu, fără a fi nevoit să plătești vreo taxă, taxă care este o normalitate la agențiile imobiliare. Astfel, www.proiecte-rezidentiale.ro vă poate salva bani.


De ce ai nevoie de un proiect imobiliar?
Potrivit Legii nr. 50/1991 și Legii nr. 350/2001, procedura de autorizare a executării lucrărilor de construcție începe odată cu depunerea cererii pentru emiterea certificatului de urbanism în scopul obținerii autorizației de construire.


Proiectele imobiliare se pot găsi foarte ușor cu doar o căutare pe Google. Principalii dezvoltatori imobiliari de pe piață, în cazul în care doriți să apelați la dezvoltatori imobiliari și să evitați comisioanele agențiilor imobiliare, pot fi găsiți pe www.proiecte-rezidentiale.ro. Pe www.proiecte-rezidentiale.ro, găsești cele mai mari complexuri rezidențiale din zona ta, direct de la dezvoltatori. Fie că ești în căutarea unei case sau a unui apartament, soluția poate fi website-ul nostru.