You are currently viewing Cele mai cautate zone de locuit din Iasi – www.proiecte-rezidentiale.ro

Cele mai cautate zone de locuit din Iasi – www.proiecte-rezidentiale.ro

Orașul Iași este al doilea oraș ca mărime din România și unul dintre principalele centre economice din nord-estul țării, ceea ce il face sa fie cu cele mai cautate zone de locuit. În ultimii ani, acesta a evoluat într-un adevărat pol de dezvoltare regional, devenind unul din cele mai civilizate orașe din România.

Dacă doriți să vă stabiliți aici pentru afaceri sau pentru a avea parte de liniștea căutată alături de familie, există câteva zone care cu siguranță v-ar ajuta în a duce o viață cât mai fericită și lipsită de probleme prin facilitățile disponibile, așa că le vom trece în revistă acum.

Alegerea ideală de locuință

Înainte de trecerea prin revistă, trebuiesc stabilite anumite aspecte. Alegerea locației ideale pentru dumneavoastră va fi un amestec de preferințe personale, raportate la confortul și costurile pe care și le asumă fiecare. Cu toate acestea, lucrurile sunt mai simple dacă începeți cu concepte moderne de planificare urbană care definesc și cuantifică în mod obiectiv standardele de viață.

Printre indicatori se numără: densitatea populației, structura și dimensiunea locuințelor, cartierele, accesul la transportul public și la servicii. Infrastructura, calitatea mediului (fizică, socială și economică), poluarea fonică, sănătatea și siguranța în cartier, precum și calitatea și durabilitatea clădirilor sunt toate componente ale calității rezidențiale.

Iașiul este al cincelea cel mai scump oraș din punct de vedere al prețului pe metru pătrat construit în materie de imobiliare. Piața imobiliară din Iași este în plină explozie, iar orașul celor șapte coline se află pe locul patru după București, Cluj-Napoca și Timișoara în ceea ce privește numărul de operații imobiliare.

Această tendință este influențată de oferta abundentă de locuințe noi. Iașul oferă o gamă largă de proiecte rezidențiale pentru toate gusturile. Dacă ești în căutarea unor ansambluri rezidențiale în Iași, a unor apartamente cu 3 camere, apartamente cu 2 camere în zone cheie ale Iașului și oferite direct de la dezvoltatori/direct de la proprietari, pe www.proiecte-rezidentiale.ro vei găsi o multitudine de apartamente noi de vânzare de la cei mai importanți dezvoltatori ieșeni.

Cele mai „vânate” cartiere rezidențiale din Iași

Topul celor mai bune locuri de locuit din Iași se bazează pe cererea și interesul pentru locuințe noi, care persistă. Trebuie luate în considerare și calitățile particulare ale Iașului – cel mai vechi centru universitar din țară și un imens centru IT în continuă

dezvoltare – care îl fac o locație excelentă pentru investiții imobiliare profitabile, precum și cerințele unice ale fiecărei persoane.

Astfel, câteva dintre cele mai „vânate” complexuri rezidențiale și cele mai noi sunt: Copou Garden Residence, Garden Residence Iași, One Residence Iași, Tătărași Towers, Complex Zorilor Iași, Poitiers Towers și altele.

Cele mai căutate zone de locuit din Iași

1. Zona Copou

Istoria unică, arhitectura fermecătoare și numeroasele campusuri universitare și spații verzi contribuie la popularitatea acestei zone. Poate toate complexurile noi construite? Poate teiul lui Eminescu? Fără îndoială, putem presupune că toate acestea contribuie și transformă zona Copou în una dintre cele mai dorite și căutate zone de locuit din Iași. Această zonă insuflă de fiecare data un strop de tinerețe, dat fiind fluxul mare de studenți din zonă.

Niște beneficii uriașe pe care le oferă această zonă sunt nivelul ridicat de securitate, precum și numeroasele grădinițe, școli și licee din zonă, magazine, restaurante, precum și cele mai importante Instituții de Învățământ Superior. În prezent, veți găsi pe www.proiecte-rezidențiale.ro, apartamente în zona Copou în complexuri precum Copou Garden Residence, Hay Panoramic Residence, Azimut Copou, Mon Jardin Residence, Cuibul Verde.

2. Zona Tătărași

O zonă încărcată de istorie, de tradiție și de spații verzi care te fac să te simți în mijlocul naturii dintr-o zonă rurală de poveste. O altă principală arteră a orașului, care se întinde pe kilometri întregi și extrem de căutată. Piața imobiliară a cartierului Tătărași răspunde tuturor nevoilor persoanelor care doresc să locuiască acolo. Printre opțiunile actuale disponibile se numără atât proiecte de construcții rezidențiale vechi, cât și noi.

Zona Tătărași oferă tuturor numeroase magazine și restaurante, spații verzi, o arhitectură diversă și foarte multă energie, datorită studenților stabiliți prin zonă pentru studii. În momentul de față, veți găsi pe www.proiecte-rezidențiale.ro, apartamente în zona Tătărași în complexuri precum Venetia Residence, Complex Zorilor, Evergreen Towers, High Class Residence, One Residence.

3. Zona Centru Palas

Dacă vreți să locuiți în Iași aproape sau foarte aproape de locul unde are loc toată acțiunea, atunci ar fi bine să luați în considerare zona Centru Palas, care se află în apropierea celor mai importante complexuri sau clădiri de birou din Iași. De asemenea, zona Centru Palas oferă locuitorilor săi acces ușor la numeroase atracții turistice, precum Palatul Culturii, supermarketuri, magazine și restaurante, cât și o varietate de proiecte rezidențiale.

Această zona este cu siguranță una dintre cele mai îndrăgite de turiști, fiind plină de magazine și clădiri superbe care transpun fiecare persoană într-o perioadă istorică importantă. Acum, veți găsi pe www.proiecte-rezidențiale.ro, apartamente în zona Centru Palas în complexul Dp Rezidential Palas.

Zone de locuit foarte căutate din împrejurimile municipiului.

Dacă zonele centrale sau foarte indrăgite ale Iașului nu sunt pe placul dumneavoastră, pe www.proiecte-rezidentiale.ro puteți găsi apartamente rezidențiale și case în diferite zone limitrofe ale municipiului, precum cele din zona Valea Adâncă, Bucium, Lunca Cetățuii, Valea Lupului, Miroslava, Rediu și multe altele. Toate aceste zone sunt în plină dezvoltare și devin din ce în ce mai îndrăgite și căutate de către ieșeni și nu numai.