You are currently viewing Proiecte blocuri

Proiecte blocuri

Într-o eră a urbanizării, tot mai mulți oameni caută noi ansambluri rezidențiale. Proiectele de bloc sunt în creștere și într-o continuă popularitate, deoarece oferă o modalitate de a locui într-o clădire mare, cu parcare proprie în afara străzii și spații verzi.

Totuși, ce sunt proiectele de bloc sau ansamblurile rezidențiale?

Proiectele de bloc, cunoscute mai frecvent sub denumirea de ansambluri rezidențiale sunt terenuri libere sau terenuri cu clădiri neterminate pe ele. Proiectele de bloc sunt un tip de complex rezidențial în care clădirea este împărțită într-un număr de unități (blocuri) care conțin apartamente sau case. Blocurile de locuințe sunt compuse din două sau mai multe case individuale, în timp ce blocurile de apartamente sunt formate în întregime din apartamente.

Proiectele bloc sunt ansambluri rezidențiale care sunt construite în regiuni cu o cerere mare de locuințe. Clădirile din aceste complexe pot fi detașate sau atașate unele de altele, dar ar trebui să aibă același plan de etaj și aceleași materiale.

Un proiect de bloc este o dezvoltare cu utilizare mixtă care include un număr de blocuri rezidențiale cu terenuri comunale, incluzând adesea un parc și/sau școală. Aceste dezvoltări oferă alternative ecologice la viața urbană de înaltă densitate, unde oamenii se pot bucura de beneficiile vieții în apropierea naturii.

Ce tipuri de proiecte de blocuri sau case există?

● Casa uni-decomandată – O singură locuință care nu este atașată la nicio altă locuință sau structură (cu excepția garajului sau șopronului propriu). O casă cu un singur decomandat are spațiu deschis pe toate părțile și nu are locuințe nici deasupra, nici sub ea. O casă mobilă fixată permanent pe o fundație este, de asemenea, clasificată drept casă uni-decomandată.

● Casa semidecomandată – Una dintre cele două locuințe atașate una lângă cealaltă (sau spate în spate), dar care nu este atașată la nicio altă locuință sau structură (cu excepția propriului garaj sau șopron). O locuință semi-decomandată nu are locuințe nici deasupra, nici sub ea, iar cele două unități împreună au spațiu deschis pe toate părțile.

● Casă pe rând – Una dintre cele trei sau mai multe locuințe unite una lângă alta (sau ocazional una cu spate), cum ar fi o casă de oraș sau o casă de grădină, dar fără alte locuințe deasupra sau dedesubt. Casele atașate unei clădiri înalte sunt, de asemenea, clasificate drept case rânduri.

● Apartament sau apartament în duplex – Una dintre cele două locuințe, situate una deasupra celeilalte, poate fi sau nu atașată altor locuințe sau clădiri.

● Altă casă unică atașată – O singură locuință care este atașată unei alte clădiri și care nu se încadrează în niciuna dintre celelalte categorii, cum ar fi o singură locuință atașată.

De unde se pot achiziționa?

Proiectele de blocuri sau apartamentele din ansambluri rezidențiale se pot găsi foarte ușor cu doar o căutare pe Google. Principalii dezvoltatori imobiliari de pe piață, în cazul în care doriți să apelați la dezvoltatori imobiliari și să evitați comisioanele agențiilor imobiliare, pot fi găsiți pe www.proiecte-rezidentiale.ro. Pe www.proiecte-rezidentiale.ro, găsești cele mai mari complexuri rezidențiale din zona ta, direct de la dezvoltatori. Fie că ești în căutarea unei case sau a unui apartament, soluția poate fi website-ul nostru.