You are currently viewing Case de vanzare

Case de vanzare

La fel ca și cumpărarea unei mașini noi, achiziționarea unei case nou construite vine cu avantajul de a deține o proprietate în stare impecabilă. Dar există și dezavantaje la noile construcții și este important să le luați în considerare, de asemenea. Iată care sunt avantajele – și dezavantajele – cumpărării unei construcții noi.

Termenul „construcții noi” poate include proprietăți unifamiliale, multifamiliale, condominiale sau de locuințe. De asemenea, include „construcții noi planificate”, în care un cumpărător ar putea face parte din procesul de proiectare și luare a deciziilor.

Construcțiile noi îi atrag atât pe proprietarii experimentați, cât și pe cei care cumpără pentru prima dată și sunt o opțiune deosebit de bună pe piața de vânzări. Noua dezvoltare are un calendar mai flexibil, are o întreținere redusă și sunt noi, nimeni nu le-a mai folosit.

Care sunt avantajele și dezavantajele achiziționării unui imobil nou?

Avantajele construcțiilor noi

1. Este nou-nouț

Unul dintre cele mai mari beneficii ale caselor proaspăt construite este că totul este nou-nouț. Vei fi prima persoană care locuiește acolo, prima persoană care folosește electrocasnicele, acționează întrerupătoarele de lumină, totul. Totul din casă va fi într-o stare perfectă – și este puțin probabil să fii nevoit să faci reparații costisitoare în curând.

2. Poți personaliza

Cu unele case de construcții noi, puteți alege orice, de la electrocasnice la culorile vopselei, adaptând locuința pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor dumneavoastră. În plus, pe piețele competitive precum cele pe care le avem astăzi, poate fi dificil să găsești o casă care să se potrivească tuturor nevoilor tale. Construirea unei noi case te poate ajuta să obții exact ceea ce îți dorești fără a aștepta ca aceasta să vină pe piață – sau mai rău, să o pierzi în fața unui ofertant mai mare.

3. Eficiență energetică

Multe case de construcție nouă folosesc cele mai noi materiale de construcție eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că ați putea economisi bani la costurile cu energia în timp.

Dezavantajele construcției noi

1. Cost mai mare

Există, de asemenea, o varietate de considerente de cost de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o casă de construcție nouă. Prețurile caselor noi sunt considerabil mai mari decât al caselor cu un istoric mai mare de proprietari. Casele nou construite tind să fie mai scumpe nu doar ca preț de listă, ci și ca preț pe metru pătrat. În plus, mulți constructori includ o clauză care le permite să crească prețul de achiziție dacă costurile materialelor lor cresc.

2. Putere de negociere limitată

Nu vă așteptați să vă tocmiți sau să-l convingeți pe constructor atunci când cumpărați o construcție nouă. Dezvoltatorul sau constructorul este de obicei vânzătorul de construcții noi și va dori să se asigure că proiectul este profitabil. Rareori vor scădea prețurile de listă și fiecare upgrade vă va costa, în special pe piețe precum cele pe care le avem astăzi.

3. Eliberare de gaze

Denumite uneori „miros de casă nouă”, casele noi au adesea un miros distinct, similar cu cel al unei mașini noi. Acest lucru se datorează numeroaselor materiale de construcție care sunt folosite, care emit substanțe chimice numite compuși organici volatili. COV-urile pot fi eliberate de pardoseli noi, covoare, dulapuri din lemn și chiar vopsea proaspătă.