You are currently viewing Apartamente noi de vanzare

Apartamente noi de vanzare

Ce reprezintă un ansamblu rezidențial?
Ansamblurile rezidențiale sunt grupuri de locuințe realizate de către dezvoltatorii imobiliari, companii al caror obiect de activitate este de a achiziționa teren și de a îi crește valoarea prin construirea unor obiective. Acestea sunt de doua forme: locuințele individuale și blocurile cu apartamente. Fiecare oferă avantaje proprii în funcție de cerințe.

Vila/casa sau blocul de apartamente?
Locuinta individuală sau vila/casa prezintă următoarele avantaje:
– dimensiunile sunt ajustabile, se poate reamenaja după bunul plac;
– aveți autonomie, libertate;
– consumul de utilitati este controlabil;
– se pot repara și construi cu usurință noi camere.


In paralel, blocurile cu apartamente prezinta urmatoarele avantaje:
– prețul redus, sunt cele mai ieftine pe piața imobiliară;
– facturile la furnizori sunt plătite de către administrator;
– se vând și se cumpără ușor.

Care sunt cele mai populare zone din Iași?
Iașiul este un centru cultural cunoscut și apreciat, care atrage prin modernitate și oportunități de dezvoltare. Top trei cele mai cunoscute și frecventate zone ale Iașului sunt:
Zona Centru Palas: oferă acces facil la instituții de învățământ, instituții publice și către cel mai important centru comercial și de petrecere a timpului liber din Iași, Palas Mall;
Zona Tudor: spații vitrate, suprafețe generoase, un vad excelent și un volum de trafic intens;
Zona Copou: poziționare și arhitectura benefică, de o panoramă splendidă asupra orașului;
Unde am acces la proiectele rezidențiale din Iași?


Platforma Dezvoltatorilor Imobiliari cuprinde toate ofertele într-un singur loc. Te informezi și cumperi direct de la dezvoltatori, vezi listele de prețuri și disponibilități din fiecare proiect, locația exactă și ultimele noutăți, fără să plătești comisioane.

Ce oferă platforma?
Un prim avantaj este disponibilitate reală (știi exact ce imobile sunt disponibile sau deja vandute, totul în timp real). Aici te bucuri doar de anunțuri unice, direct de la dezvoltatori verificați, fără anunțuri expirate, dublate sau neverificate.

Poți merge oricând la locație, pentru că acum ai avantajul adresei exacte a proiectului rezidențial. Explorează locația și oportunitățile din zonă după propriul plac. Când vine vorba de noutăți, fii sigur că rămâi mereu la curent cu toată activitatea dezvoltatorului imobiliar: postări zilnice, informări, imagini cu stadiul lucrărilor și multe altele. Pe lângă contactul direct, mai exista și opțiunea de programări online.

Acum vizionările se pot programa online, direct de pe telefonul tău. Selectezi data și ora, iar în cel mai scurt timp veți fi contactat pentru confirmare.
Apartamente, case și spații comerciale direct de la dezvoltatori cu ajutorul www.proiecte-rezidentiale.ro.