You are currently viewing Apartamente 2 camere

Apartamente 2 camere

Când începeți căutarea unui apartament, determinarea dimensiunii apartamentului pe care îl visați poate fi o decizie dificilă. Dacă vă gândiți să vă mutați în propriul apartament, trecând de la o garsonieră sau un apartament cu un dormitor la un apartament cu două dormitoare, există mai multe beneficii în acest sens – în special pentru cei care au o familie în creștere, lucrează de acasă sau au nevoie de o cameră de antrenament.

Odată cu pandemia de COVID-19, nenumărate persoane lucrează de acum de acasă, făcându-i pe mulți să-și regândească configurația biroului de acasă și să caute spațiu suplimentar. Familiile și indivizii petrec mai mult timp acasă pentru a asigura siguranța comunității, ceea ce face și mai important să locuiești într-o casă care se potrivește nevoilor tale sau ale familiei tale.

Iată câteva dintre numeroasele beneficii ale achiziționării unui apartament cu două dormitoare:

1. Spațiu suplimentar pentru un birou de acasă – A avea o separare între casă și serviciu este vitală pentru sănătatea noastră mintală. Cu toate acestea, găsirea unui echilibru atunci când lucrați de acasă poate fi dificilă – mai ales când lucrați în aceeași cameră în care dormiți. Un al doilea dormitor oferă spațiu flexibil pentru un birou de acasă, contribuind la crearea unui anumit grad de echilibru între viața profesională și viața privată. Dacă locuiți cu o persoană sau cu familia, a avea o cameră separată pentru a închide ușa în timpul apelurilor conferință poate ajuta în mod semnificativ prin limitarea distragerilor. În plus, dacă atât dumneavoastră, cât și partenerul dumneavoastră lucrați de acasă, a avea spații de lucru separate vă va oferi o zonă mai liniștită pentru a vă concentra amândoi. Dacă zona de birou are o canapea extensibilă, acest spațiu poate fi folosit și în cazul în care dumneavoastră sau persoana iubită vă îmbolnăviți și trebuie să intrați în carantină pe o parte a casei.

2. Poate fi transformat într-o sală de exerciții sau de yoga – Partea grozavă a unui al doilea dormitor este versatilitatea pe care o aduce camera. În timp ce mulți pot prefera să transforme spațiul într-un birou de acasă, camera poate fi folosită și pentru a găzdui echipamente de exerciții, pentru a practica yoga sau Pilates și pentru a petrece timp făcând o altă formă de exerciții sau hobby. Echipamentele de antrenament mai mici pot fi, de asemenea, ascunse în dulap, făcând camera să se simtă mai puțin aglomerată dacă zona servește și ca spațiu de birou.

Pe lângă faptul că este folosit ca sală de exerciții sau birou acasă, acest spațiu poate fi folosit și pentru a practica hobby-uri precum muzica, pictura, cusut, citit și multe altele.

3. Excelent pentru depozitare suplimentară – Pentru unii oameni, un apartament cu un dormitor pur și simplu nu oferă suficient spațiu pentru articolele lor. În loc să cheltuiți bani în plus pe un spațiu de depozitare în fiecare lună, ceea ce poate fi costisitor, ar putea fi mai util să aveți un al doilea dormitor pentru a vă ține articolele. Determinați costul unei unități de depozitare față de un al doilea dormitor pentru a determina care opțiune poate avea cea mai bună sens pentru dumneavoastră din punct de vedere financiar.