You are currently viewing Apartament semidecomandat

Apartament semidecomandat

Sunt momente în viață prin care trebuie să înveți. Sunt momente în care sprijinul necontenit al familiei nu mai poate fi principala noastră bază în a ne descurca în viața de adulți, tocmai de aceea, în anumite activități de „oameni mari”, avem nevoie de explicații și îndrumări prin care să putem face față fluxului de responsabilități de unii singuri. Din acest motiv, acest articol își propune să vă facă să înțelegeți niște informații necesare pentru acel moment în care doriți să vă mutați în propriul apartament, ci anume: ce sunt apartamentele semidecomandate?

Un apartament semidecomandat implica cel puțin o trecere dintr-o încăpere în alta, chiar dacă locuința per ansamblu nu este de tipul vagon. Exemplificând, poți întâlni adesea varianta în care apartamentele cu trei camere sunt semidecomandate și unde, pentru a trece în dormitor, va trebui sa treci prima data prin living sau printr-un hol pentru a ajunge în dormitor Cu alte cuvinte, este tipul de construcție care te obligă să treci dintr-o cameră în alta, spațiul disponibil fiind modificat în funcție de preferințe. De asemenea, în cazul apartamentelor semidecomandate, prețul este stabilit în funcție de suprafață și de modul în care aceasta este compartimentată.

Acum că ne-am familiarizat cu ceea ce înseamnă „apartament semidecomandat”, haideți să vedem care sunt avantajele unui astfel de apartament:

1. Mobilitate – apartamentele semidecomandate sunt perfecte pentru persoanele ce au copii mici, fiind foarte ușor să ajungi dintr-o parte a apartamentului în cealaltă.

2. Economisești bani – fie că vorbim de curent electric sau gazul, toate aceste cheltuieli de întreținere vor fi mai mici, deoarece spațiul este de cele mai multe ori în astfel de apartamente „open space”, deci încâlzirea sau aerul condiționat vor funcționa mai uniform și se vor plăti costurile doar pentru un singur dispozitiv.

3. Preț mai mic comparativ cu apartamentele decomandate – dat fiind faptul că aceste apartamente sunt în general mai mici, prețul acestora este mai mic comparativ cu apartamentele decomandate, apartamente la care intrarea se face printr-un hol, fără a se trece dintr-o încăpere în alta.

Astfel, care este soluția potrivită pentru tine? Accesează www.proiecte-rezidentiale.ro și găsește-ți apartamentul ideal nevoilor tale și participă la o vizualizare. La noi, vei putea lua legătura direct cu dezvoltatorul imobiliar, fără a apela la agenții de imobiliare diverse.