You are currently viewing Apartament 4 camere

Apartament 4 camere

Ați auzit vreodată zicala: „O companie, doi sunt o mulțime, trei (și patru) o petrecere”? Cu siguranță, autorul s-a referit la apartamente cu 3 și 4 camere, la a locui la un loc cu alte persoane. Dacă ai locuit într-un cămin studențesc public, într-o casă de studenți sau chiar într-un cămin privat, atunci probabil că ești gata să ai propria ta cameră, dar nu gata să lași deoparte toată distracția. Ei bine, norocul le surâde celor cutezători, deci nu trebuie! A trăi singur sună frumos la început, dar cu siguranță există câteva avantaje să ai colegi de cameră sau să locuiți în familie, alături de soție și copilași.

Care sunt beneficiile pe care le aduce un apartament cu 4 camere?

Iată 3 motive pentru care merită luată în considerare un apartament cu 4 camere:

1. Spațiul

O cameră de zi și o bucătărie mai mari vă oferă spațiu suficient pentru toate activitățiile dorite. Dormitoarele sunt adesea mult mai mari în comparație cu un studio sau apartament cu mai puține camere și nu este nevoie să utilizați un pat mansardat. De obicei, puteți avea o saltea plină sau queen-size și câteva dormitoare pot găzdui chiar și un rege!

2. Alege-ți colegii de cameră

Alege-ți camerele și colegii, asta în cazul în care sunteți încă student sau dacă doriți să stați alături de prieteni. Vei avea loc suficient pentru toată lumea și dacă ai nevoie de spațiu suplimentar pentru a scăpa, ai propria ta zonă doar pentru tine! Cea mai bună parte? Gata cu colegii de cămin care îți sunt repartizați în cameră aleatoriu.

3. Creează-ți propria comunitate

Ai un grup mare de prieteni, dar nu pot trăi împreună? Alegeți un apartament cu camere la același etaj pentru acel sentiment de comunitate. Nu uitați să cereți reduceri de grup! De asemenea, apartamentele din ansamblurile rezidențiale noi sunt achiziționate de persoane tinere, deci cu siguranță îți poți forma noi legături care să te împlinească. Unitățile cu 3 sau 4 camere pot fi găsite în case sau apartamente.

De unde pot achiziționa un apartament cu 4 camere? Pe www.proiecte-rezidentiale.ro, găsești apartamente sau case direct de la dezvoltatorii imobiliari din zonă, pentru toate gusturile. Fie că dorești un apartament de 4 camere sau mai puține, poți alege din diferitele oferte puse la dispoziție și eviți totodată comisionul cerut de către o agenție imobiliară.Te gândești că un apartament cu 3 sau 4 camere poate fi ceea ce cauți tu și prietenii sau familia ta? Lăsați-ne să vă ajutăm să vă găsiți apartamentul perfect!